Achtergrond illustratie
Begrippenlijst

Foto’s aanleveren met WeTransfer

Bijgewerkt op

Het zorgvuldig selecteren van hoogwaardige foto’s is van cruciaal belang om een sterke visuele impact en professionele uitstraling te creëren.

Foto’s selecteren

Wanneer je aan de slag gaat om foto’s te selecteren voor je nieuwe website, is dit een eerste kans om de kwaliteit van de online presentatie optimaal te waarborgen. Het is daarbij belangrijk dat er foto’s gebruikt worden die goed van kwaliteit zijn. De kwaliteit van de foto’s is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk:

 • Resolutie: Gebruik foto’s die groot genoeg zijn (1920 x 1080 pixels) is een goed uitgangspunt
 • Scherpstelling en Focus: Zorg ervoor dat de geselecteerde foto’s scherp en goed gefocust zijn. Wazige of onscherpe afbeeldingen kunnen afbreuk doen aan de algehele uitstraling van je website
 • Belichting en kleuren: Let op de belichting en kleuren van de foto’s. Zorg ervoor dat ze helder en goed belicht zijn, en dat de kleuren natuurlijk ogen. Dit draagt bij aan een aantrekkelijke visuele ervaring voor je websitebezoekers.
 • Compositie en framing: Denk na over de compositie en het kader van de foto’s. Een goede compositie kan de aandacht van de kijker trekken en de boodschap van je website versterken.
 • Onderwerpkeuze: Kies foto’s die relevant zijn voor je website en de inhoud die je wilt overbrengen. Afbeeldingen die aansluiten bij je boodschap zullen de betrokkenheid van je publiek vergroten.

Tip: Je kunt ook online goede foto’s voor je website vinden.

Door aandacht te besteden aan deze factoren tijdens het selecteren van je foto’s, kun je ervoor zorgen dat je website er professioneel uitziet en een positieve indruk maakt op je bezoekers. Een goed gekozen set van afbeeldingen kan de online presentatie van je website aanzienlijk verbeteren.

Verbeter de conversie van je website banner

Foto’s sorteren

Het kan handig zijn om de foto’s te sorteren in verschillende mappen voordat je de WeTransfer met afbeeldingen gaat aanleveren. Op die manier kunnen onze experts beter begrijpen welke onderdelen op de foto afgebeeld worden, zodat we deze optimaal kunnen laten bijdragen aan de boodschap, en beeld en tekst elkaar optimaal kunnen versterken. Hier zijn enkele voorbeelden die je kunt gebruiken om te sorteren:

 • Sorteren per dienst: Groepeer foto’s op basis van de verschillende diensten of producten die je aanbiedt. Dit maakt het gemakkelijker om gerichte beelden te vinden voor specifieke secties van je website.
 • Sorteren per intentie: Categoriseer de foto’s op basis van verschillende intenties die je op de website nastreeft om optimaal te helpen bijdragen aan het relevante doel.
 • Sorteren per pagina: Zet de foto’s in mapjes voor de verschillende pagina’s om aan te duiden welke foto’s je graag op welke pagina zou willen laten weergeven.
 • Sorteer chronologisch: Indien relevant kan je ook de foto’s organiseren op datum om een verhaal of de ontwikkeling van je bedrijf in beelden te vertellen.
 • Sorteer op prioriteit: Wijs foto’s prioriteiten toe op basis van hun belang voor je website. Dit helpt om de meest essentiële afbeeldingen gemakkelijk te identificeren.

Hoe online leads genereren banner

Foto’s aanleveren

Om de foto’s aan te leveren met behulp van WeTransfer mag je (nadat bovenstaande stappen doorlopen zijn) de foto’s met WeTransfer aanleveren aan [email protected]. Mocht je niet weten hoe je dit doet, kan je het volgende stappenplan volgen:

 1. Ga naar de website van WeTransfer: www.wetransfer.com
 2. Voeg de map of afbeeldingen toe die je wilt versturen
 3. Gebruik het volgende e-mail adres als ontvanger: [email protected]
 4. Voer je eigen e-mailadres in en bevestig je e-mail adres
 5. Wacht tot de upload klaar is en de bestanden verstuurd zijn

Zodra we de bestanden hebben ontvangen, gaan we ermee aan de slag en zorgen we ervoor dat ze op de juiste manier worden verwerkt in het website concept. Mocht er nog iets ontbreken of hebben we nog vragen, dan nemen we uiteraard contact met je op.