Achtergrond illustratie
Begrippenlijst

Foto’s aanleveren met WeTransfer

Bijgewerkt op

Foto’s aanleveren met WeTransfer

Hier zijn de stappen om meerdere afbeeldingen in goede orde aan te leveren.

Ga naar de WeTransfer-website

Open je webbrowser en ga naar de officiële WeTransfer-website: www.wetransfer.com.

Voeg de foto’s toe

Op de hoofdpagina van WeTransfer zie je een groot vak met de tekst “Voeg bestanden toe”. Klik op dit vak of sleep de foto’s die je wilt verzenden naar dit vak. Je kunt ook op de tekst “Voeg bestanden toe” klikken om door je computer te bladeren en de foto’s te selecteren.

Voeg het e-mailadres toe

Direct onder het vak met de toegevoegde bestanden zie je een veld met de tekst “E-mail naar”. Voer het e-mailadres in van de persoon naar wie je de foto’s wilt verzenden.

Voeg jouw eigen e-mailadres toe (optioneel)

Onder het veld voor het e-mailadres van de ontvanger, zie je een ander veld met de tekst “Je e-mailadres”. Hier kun je jouw eigen e-mailadres invullen, zodat je een bevestiging ontvangt wanneer de ontvanger de bestanden downloadt.

Voeg een bericht toe

Als je een bericht wilt toevoegen aan de ontvanger, kun je dat doen in het veld “Bericht”. Dit is handig als je extra uitleg wilt geven over de foto’s of gewoon een persoonlijke boodschap wilt achterlaten.

Verstuur de foto’s

Klik op de knop “Transfer starten” of een vergelijkbare knop, afhankelijk van de interface van de website. WeTransfer begint nu met het uploaden van je foto’s naar hun servers.

Wacht op het voltooien van de upload

Afhankelijk van de grootte van de foto’s en je internetverbinding, kan het even duren voordat de upload is voltooid. Zorg ervoor dat je de pagina niet sluit tijdens het uploadproces.

Kopieer de downloadlink (optioneel)

Zodra de upload is voltooid, ontvang je een bevestigingspagina met een downloadlink. Je kunt deze link kopiëren en delen met anderen als je dat wilt. WeTransfer stuurt ook een e-mail naar de ontvanger met de downloadlink.

Klaar!

Zodra de ontvanger de downloadlink heeft ontvangen, kan deze op de link klikken en de foto’s downloaden naar hun apparaat.

Dat is het! Je hebt succesvol foto’s aangeleverd via WeTransfer. Vergeet niet dat WeTransfer gratis te gebruiken is voor beperkte bestandsgroottes, dus als je regelmatig grote bestanden moet versturen, kan het handig zijn om op de limieten van het gratis account te letten.