Afbeelding blogpost toevoegen

Bijgewerkt op

Afbeelding toevoegen in WP-Bakery

Hier zijn de stappen om een banner afbeelding toe te voegen aan een blogpost in WP-Bakery:

1. Ga naar de pagina of het bericht waar je de afbeelding wilt toevoegen en klik op de knop “Backend-editor” om de WP-Bakery-editor te openen.
  2. Klik op het “+” -pictogram om een ​​nieuw element toe te voegen aan de pagina of het bericht en zoek naar de “Afbeelding” -module.
  3. Klik op de “Afbeelding” -module om deze toe te voegen aan de pagina of het bericht.
  4. Klik op de knop “Media toevoegen” om een ​​afbeelding te selecteren uit de mediabibliotheek van WordPress of om een ​​nieuwe afbeelding te uploaden.
  5. Selecteer de afbeelding die je wilt gebruiken en klik op de knop “Invoegen in bericht”.
  6. Pas de instellingen van de afbeelding aan, zoals de grootte en het bijschrift, door te klikken op de afbeeldingsmodule en het instellingenmenu te openen.
  7. Klik op de knop “Bijwerken” om de pagina of het bericht op te slaan en de afbeelding toe te voegen.

Je hebt nu succesvol een afbeelding toegevoegd aan je blogpost met behulp van WP-Bakery!

Tips voor een pakkende afbeelding

Relevantie

De afbeelding die je kiest, moet relevant zijn voor het onderwerp van je blogpost. Het moet een visuele aanvulling zijn op de tekst en de boodschap van je post versterken. Een irrelevante afbeelding kan je lezers in de war brengen of hen ervan weerhouden om verder te lezen.

Kwaliteit

Kies altijd afbeeldingen van goede kwaliteit. Een onscherpe, pixelige of wazige afbeelding kan afbreuk doen aan de professionele uitstraling van je blogpost. Gebruik indien mogelijk hoge-resolutieafbeeldingen die scherp en duidelijk zijn.

Aantrekkelijkheid

De afbeelding die je kiest, moet aantrekkelijk zijn voor je lezers. Het moet hun aandacht trekken en hen inspireren om verder te lezen. Kies afbeeldingen die opvallen en de interesse van je lezers wekken.

Emotie

Een goede afbeelding kan emotie opwekken bij je lezers. Kies afbeeldingen die emoties oproepen die passen bij de boodschap van je blogpost. Bijvoorbeeld, als je blogpost gaat over reizen, kies dan een afbeelding van een prachtig landschap dat avontuur en opwinding oproept.

Rechten

Zorg ervoor dat je de juiste rechten hebt om de afbeelding te gebruiken. Gebruik geen afbeeldingen die auteursrechtelijk beschermd zijn, tenzij je toestemming hebt van de eigenaar of de afbeelding onder een licentie staat die commercieel gebruik toestaat.

Originaliteit

Overweeg het gebruik van originele afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt, zoals foto’s of illustraties. Dit kan je blogpost uniek maken en onderscheiden van andere blogposts.