Home

Een professionele website. Betaalbaar!

Company Fuel maakt professionele websites betaalbaar. Door jouw propositie en slimme technieken te combineren, creëren onze experts snel en goedkoop jouw gepersonaliseerde website. En dat voor de prijs van 995 euro.

“Wij bieden de brandstof.”

Als ondernemer wil je ondernemen. Geen websites maken. Dat is tenslotte niet jouw ding. Je wilt professioneel overkomen, maar geen duizenden euro’s aan een website besteden.

Company Fuel maakt goed werkende, gepersonaliseerde websites eindelijk betaalbaar. Wil je lezen hoe? Bekijk dan onze succesformule.

Snel: Je website binnen twee weken online.

Jij bepaalt de inhoud van je website.

Word gehoord door gebruik van bewezen marketingmethodes.

Eenvoudig zelf je website aanpassen.

Ontdek onze succesformule

Omdat we snel en efficiënt werken, kunnen we snel schakelen. Na een vrijblijvend intakegesprek gaat onze webdesigner van start met jouw professionele ontwerp. Na je feedback op het design wordt je website gebouwd. Zo kan je snel van start.

  • Professionele vormgeving
  • Gepersonaliseerd ontwerp
  • Responsive (geschikt voor mobiel)
  • Makkelijk te beheren (CMS)
  • Goede vindbaarheid (SEO)
  • Updates, hosting & service

Onze succesformule in actie

Heldere Zaken

Studio Vervest

Lauyon Consultancy

Wat onze klanten zeggen

"Company Fuel heeft mijn website binnen een paar dagen gemaakt. Nu kan ik aan de slag om klanten te werven."
Maksim Goffin
Saskia Vervest

Studio Vervest

"Voor mijn juridisch advieskantoor is een professioneel uitziend visitekaartje meer dan voldoende. "
Maksim Goffin
Stefan Winkels

Winkels Arbeidsrecht

"De website ziet er top uit en was binnen een week online."
Maksim Goffin
Jurgen

Lauyon Consultancy

"Ik krijg nog regelmatig aanvragen via mijn website en mensen vinden hem ook nog eens mooi."
Maksim Goffin
Inge

Gastouderbureau Cuijk

Dat was onze spreekbeurt. Vragen?

Voor onze websites rekenen we een standaard prijs van € 995,- exclusief BTW. Dit zijn eenmalige kosten en u zit daarna nergens aan vast.

Om een gepersonaliseerde en effectieve website te kunnen maken hebben we wel wat informatie van u nodig. De vragen die wij u tijdens deze intake stellen, vindt u op de pagina website input.

De doorlooptijd van onze projecten zijn gebaseerd op drie delen: intake, design en bouwen. De totale doorlooptijd vanaf de intake is maximaal één week. Let op: Daarbij verwachten wij wel dat u binnen 24 uur reageert op het design. Lukt dat niet? Geen probleem, maar dan kan het wel iets langer duren.

Het is eigenlijk heel simpel. U doet een aanvraag voor een intakegesprek. Onze expert maakt een afspraak met u (telefonisch of in persoon) en samen stemt u de input af.

Deze input gaat naar de designer. Binnen 48 uur na de intake ontvang u uw gepersonaliseerde design-voorstel. U geeft hier feedback op via onze online feedback tool. De designer verwerkt de feedback en geeft de input aan de programmeur.

Niet veel later ontvangt u een link naar uw nieuwe concept-website. We lopen het een laatste keer met u door. Tevreden? Dan krijgt u een betaalverzoek en gaat de website live.

Nee. Wanneer u tijdens of na het intakegesprek akkoord gaat met ons voorstel, spreken we af dat we de website naar tevredenheid opleveren.

U betaalt pas als u tevreden bent. Wel vragen we om de factuur te voldoen voordat we de website live zetten, zodat we zeker zijn dat alles goed verloopt.

Onze succesformule is erop gebaseerd om ondernemers voor een vaste lage prijs te kunnen helpen. In ons pakket zit dan ook alles wat je nodig hebt om te starten met een gewone website (geen webshop).

Wil je weten wat er precies allemaal inbegrepen is? Hier vind je een handig overzicht.

In contact komen met een van onze specialisten?