Studio Vervest

  • 2021
  • Company Fuel website & marketing

Een goed verhaal overtuigt en raakt, het is de missie van Studio Vervest om door middel van krachtige visuals jouw verhaal te vertellen. Met deze filosofie in het achterhoofd, zijn we aan de slag gegaan met een website voor Studio Vervest. Het resultaat is een goed werkende website, die dankzij zowel organische als betaalde bezoekers direct in leads en klanten heeft geresulteerd.

Studio Vervest case banner
40%Meer conversie
12Leads binnen 1 maand
50%Meer leads
Studio Vervest - Mobile

Volledige ontzorging

De website van Studio Vervest is een samenwerking geweest, met als doel om Saskia zo volledig mogelijk te ontzorgen, terwijl ze toch zelf creatieve vrijheid heeft. Om die reden maakten we de website van Studio Vervest op een stevig fundament, waar zij zelf in kan uitbreiden in extra campagnes, portfolio onderdelen, of diensten.

De huisstijl van Studio Vervest stond vast voordat we aan de website begonnen. We hebben dan ook rekening gehouden met deze huisstijl, en op basis hiervan een website ontwerp gemaakt, dat enerzijds vasthoudt aan de huisstijl keuzes, en anderzijds gebruik maakt van bewezen overtuigingsprincipes, voor een optimale gebruiksvriendelijkheid van de website.

Studio vervest tablet mockup

Focus op uniek talent

Los van de gebruiksvriendelijke website die we ontwikkeld hebben voor Studio Vervest, is er ook nog de mogelijkheid om online akkoord te geven voor een productfotografie dienst, of een grafisch ontwerp dienst. De automatisering hieromtrent helpt Saskia om zich te focussen op haar unieke talenten.

Studio Vervest tablet
Studio Vervest mobiel Mockup
Studio Vervest - Mobile
Studio vervest laptop mockup

Saskia van Studio Vervest

Saskia Vervest

"Na het vullen van de website input tool, werd duidelijk welke structuur goed paste bij mijn website, met als doel om klanten te genereren. We maakten een website die duidelijke informatie verschaft, die bedacht is op het realiseren van online aanvragen, die geautomatiseerd binnen komen. Dankzij deze nieuwe stroom van klanten, kan ik mijn studio laten groeien, en stap voor stap verder ontwikkelen."


Experts van dit project

Foto Michel Winkels

Michel Winkels

Business director
Foto Thierry Schout

Thierry Schout

Creative director
Foto Dhani Boesten

Dhani Boesten

UX Designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Contact