Stenen Met Intentie

  • 2022
  • Online selfcare platform

Persoonlijke doelen behalen en ondertussen je zelfliefde boosten. Het gloednieuwe platform van Stenen Met Intentie geeft je door middel van een online programma de tools om meer succes, plezier en voldoening te ervaren. Dit allemaal door 10 tot 30 minuten per dag aan jezelf te besteden.
Company Fuel heeft “Cadeau Met Intentie” ontwikkeld: Een platform waarop persoonlijke groei centraal staat en dat versterkt wordt door een mobiele voortgangscoach. Door middel van een uniek algoritme worden verschillende berichten naar de gebruiker gestuurd ter motivatie en activatie.

100+SMS berichten verstuurd
50+Voortgang geboekt
80+Weekopdrachten voltooid

Meer succes, plezier en voldoening

Via de speciaal voor Cadeau Met Intentie ontwikkelde landingspagina kun je een cadeau kopen voor jezelf of een dierbare. Wanneer je dit doet ontvang je een mooi pakketje met daarin een edelsteen en een QR code. Door de QR code te scannen kun je je code verzilveren en toegang krijgen tot jouw persoonlijke dashboard.

Het dashboard staat boordevol tools die je helpen groeien op het gebied van zelfliefde en selfcare. Iedere week staat er een nieuwe weekopdracht voor je klaar waarbij Kevin je op een persoonlijke manier vertelt wat de opdracht is. Daarnaast wordt je iedere maand uitgedaagd om een intentie te bepalen waarbij je aan het eind van de maand kan reflecteren op deze intentie. Door middel van voortgangsgrafieken krijg je een overzicht van de voortgang die je al hebt geboekt.

Stenen Met intentie Mobiel design
Stenen met intentie Laptop design
Stenen met intentie mobiel design notificatie
Stenen met intentie logo en icons
Stenen met intentie webdesign

Foto Kevin Cruiming

Kevin Cruiming

Stenen Met Intentie

"De samenwerking met Company Fuel heeft mij €10.000 bespaard, en mijn klantreis en leadgeneratie naar hoogtes gebracht waarvan ik niet wist dat ze haalbaar waren voor mijn bedrijf. Wat hen uniek maakt is hun praktische begrip van schaalbaarheid, automatisering en waarom dit essentieel is voor succesvol ondernemerschap. Met Company Fuel heb ik niet alleen een uitvoerder, maar een partner welke mijn groei en ambities ondersteunt en faciliteert!"


Experts van dit project

Foto Mike Vereijken

Mike Vereijken

Software engineer
Foto Laura Kemperman

Laura Kemperman

Graphic designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Neem contact op