SalarySupport

  • 2022
  • Maatwerk website en huisstijl

SalarySupport is uw kwalitatieve en professionele partner met de focus op totale ontzorging in salaris- en personeelsadministratie. Wat SalarySupport onderscheidt is hun vakbekwame instelling en wens om klanten totaal te ontzorgen en zich te focussen op de diensten waar zij exceptioneel goed in zijn.
Om deze expertise en ervaring passend uit te laten stralen richting haar klant heeft Company Fuel een volledig op maat gemaakte website en huisstijl ontwikkeld die aansluiten op de wensen en behoeften van de doelgroep. Omdat SalarySupport internationaal georiënteerd is hebben we de website tweetalig gemaakt.

Salary Support Webdesign cover
40%Meer conversie
2Beschikbare talen
50%Meer leads
Salary Support mobile mockup

Volledige ontzorging

SalarySupport en Company Fuel hebben een ding sterk gemeen; de visie om haar klanten volledig te ontzorgen. Aangezien totale ontzorging binnen onze expertise ligt, begrepen we goed wat de klant nodig had en konden we op korte termijn een volledig maatwerk advies geven. Dit resulteerde in het plan om een website te maken die de gebruiker direct duidelijk maakt dat zij volledig ontzorgd worden op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.

Om een passende website met de juiste uitstraling te maken zijn we eerst aan de slag gegaan met de huisstijl voor SalarySupport. Het resultaat is een herkenbaar logo dat qua kleur, typografie en beeldmerk past bij de dienstverlening van SalarySupport. Dit waren direct ook de bouwstenen om de algehele uitstraling van de website vast te leggen.

SalarySupport mobiel design
SalarySupport laptop mockup

Doelgerichte website

Wij konden onze lol niet op met het uitdenken van de gebruiksvriendelijkheid van deze website. Het resultaat is een goed converterende website die de doelgroep makkelijk bedient. Daarnaast hebben we SalarySupport ontzorgd met het schrijven van de teksten en hebben we de wens om internationaal te gaan beantwoord door de website ook in het Engels beschikbaar te maken.

SalarySupport tablet
SalarySupport mobile
SalarySupport mobile
SalarySupport tablet

Marco van Cleef

Marco van Cleef

SalarySupport

Experts van dit project

Foto Michel Winkels

Michel Winkels

Business director
Foto Thierry Schout

Thierry Schout

Creative director
Foto Tom Bergman

Tom Bergman

Software engineer
Foto Dhani Boesten

Dhani Boesten

UX Designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Contact