NextGear Media

  • 2023
  • Maatwerk webshop en huisstijl

NextGear Media is je one stop webshop voor multimedia upgrades voor je auto. Steeds meer infotainment systemen van auto's beginnen achter te lopen. Hoge kosten voor kaartupdates, trage bediening en verouderde looks zijn veel voorkomende klachten. NextGear Media is de aangewezen plek om een flinke upgrade aan je systeem te laten doen.
Om deze expertise en ervaring passend uit te laten stralen richting haar klant hebben we een volledig op maat gemaakte website en huisstijl ontwikkeld die aansluiten op de wensen en behoeften van de doelgroep. Aansluitend hebben we een uitgebreid SEO zoekwoorden onderzoek gedaan en toegepast om NextGear bovenaan in Google te laten ranken.

NextGear Media casecover
49%Meer website bezoekers
1700Nieuwe gebruikers
45%Meer organisch verkeer
NextGear Media tablet mockup

Responsive en schaalbare webshop

We hebben ervoor gezorgd dat de webshop optimaal presteert op verschillende apparaten en schermformaten. Het schaalbare ontwerp garandeert dat de webshop met het bedrijf kan meegroeien en zich aanpast aan veranderende behoeften. Sinds de lancering van de webshop heeft NextGear Media indrukwekkende resultaten behaald. De conversieratio is aanzienlijk gestegen, wat heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de omzet. Klanttevredenheid is ook toegenomen dankzij de verbeterde winkelervaring.

Het nieuwe logo en de huisstijl hebben een positieve impact gehad op het merkimago van NextGear Media. Klanten en partners herkennen nu direct het bedrijf en associëren het met innovatie en kwaliteit. Dit heeft geleid tot een versterking van het merk, wat op zijn beurt heeft bijgedragen aan het succes van de webshop.

Next Gear Media mobile mockup
NextGear Media auto consult

Effectieve SEO

We hebben de content op de webshop geoptimaliseerd met behulp van de geïdentificeerde zoekwoorden en relevante trefwoorden. We hebben ervoor gezorgd dat productbeschrijvingen, titels en metadata geoptimaliseerd waren voor zowel zoekmachines als gebruikers. Daarnaast hebben we een zestal blogs geschreven met onderwerpen waar veel op gezocht wordt, en deze inhoudelijk geoptimaliseerd voor SEO.

NextGear Media visitekaartjes mockup
NextGear Media logo
NextGear Media mobile close-up
NextGear Media laptop en mobiel

Dominique de Hoon

Dominique de Hoon

NextGear Media

Experts van dit project

Foto Thierry Schout

Thierry Schout

Creative director
Foto Tom Bergman

Tom Bergman

Software engineer
Foto Laura Kemperman

Laura Kemperman

Graphic designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Contact