Fred Matser

  • 2021
  • Persoonlijke website voor Fred Matser

In samenwerking met Raw Color heeft Company Fuel de website voor Fred Matser uitgedacht, ontworpen en gebouwd. Raw Color heeft de visuele identiteit (denk aan logo, lettertypes en diverse huisstijl elementen) neergezet. De gecreëerde huisstijl was vervolgens voor ons dé solide basis om een passende maatwerk website te maken voor Fred. Het hoofddoel van de website; het verhaal van Fred op een logische en interessante manier overbrengen op de doelgroep. Lees verder om erachter te komen hoe we dit gedaan hebben.

Fred Matser cover
5K+Maandelijkse bezoekers
80+Nationaliteiten van bezoekers
13Filantropische projecten

Fred heeft enorm veel te vertellen en te laten zien. Op de website staat niet alleen het persoonlijke verhaal van Fred in zijn woorden. Ook documentaires, media publicaties en boeken geschreven door Fred zijn terug te vinden op de website. Naast deze uitingen kun je ook lezen over Fred zijn filantropische werk en de daarbij aangesloten stichtingen. Tenslotte hebben we het mogelijk gemaakt om een interview aan te vragen met Fred. De website wordt dagelijks bezocht door veel mensen uit alle uithoeken van de wereld.

Fred Matser mobile website
Fred Matser laptop mockup

Responsive website

Bij dit project was het van éxtra groot belang om een goede responsive website te maken. Het aantal surfende mensen op de smartphone stijgt ieder jaar weer, nu meer dan ooit. En omdat er zeeën van informatie op de website staat, was het van extra belang dat de gebruikservaring op de mobiele telefoon top is. Er zat het nodige denkwerk in praktische zaken. Dit heeft geleid tot het resultaat dat mensen (van elke leeftijdsgroep) makkelijk door de website kunnen navigeren en hier ook terugkeren.

Fred Matser Tablet
Fred Matser Mobile visual
Fred Matser Laptop mockup
Fred Matser Mobiel mockup

Fred Matser review CF

Fred Matser

fredmatser.com

Experts van dit project

Foto Jan Steur

Jan Steur

Projectmanager
Foto Thierry Schout

Thierry Schout

Creative director
Foto Dhani Boesten

Dhani Boesten

UX Designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Neem contact op