Enjoy Wereldkeuken

  • 2022
  • Maatwerk website

Enjoy Wereldkeuken is een restaurant dat gerechten uit verschillende delen van de wereld serveert. Het restaurant wilde een website die hun verhaal goed overbracht en bezoekers gemakkelijk de praktische informatie over het restaurant konden vinden, zoals openingstijden, menu's en contactgegevens.

Om aan de eisen van de opdrachtgever te voldoen, hebben we een maatwerk website ontworpen en ontwikkeld voor Enjoy Wereldkeuken. We hebben gekozen voor een uniek ontwerp met heldere en levendige kleuren om de diversiteit en de wereldse sfeer van het restaurant weer te geven.

Enjoy case visual
30%Meer conversie
10Unieke visuals
35%Meer leads

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk

De maatwerk website die we hebben ontworpen en ontwikkeld voor Enjoy Wereldkeuken is goed ontvangen door de opdrachtgever en bezoekers van de website. De website weerspiegelt de diversiteit en wereldse sfeer van het restaurant en is tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Door de duidelijke informatie op de website hebben bezoekers alle benodigde informatie bij de hand om een bezoek aan het restaurant te plannen.

Op de homepage hebben we een grote header geplaatst met foto's van verschillende gerechten uit het menu van het restaurant. Bezoekers kunnen direct zien wat voor soort gerechten ze kunnen verwachten bij Enjoy Wereldkeuken. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de openingstijden en contactgegevens duidelijk zichtbaar zijn op de homepage.

Enjoy mobiel design
Enjoy flyer
Enjoy webdesign visual
Enjoy tablet mockup
Enjoy Wereldkeuken cover visual

Enjoy Wereldkeuken


Experts van dit project

Foto Michel Winkels

Michel Winkels

Business director
Foto Eric Schout

Eric Schout

Software engineer
Foto Laura Kemperman

Laura Kemperman

Graphic designer
Foto Dhani Boesten

Dhani Boesten

UX Designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Contact