Duux

  • 2022
  • Maatwerk WooCommerce webshop

Wist jij dat we gemiddeld zo’n 90% van onze tijd binnen besteden? Een goede indoor luchtkwaliteit is dus erg van belang. De producten van Duux zorgen het hele jaar door voor gezonde en comfortabele lucht in huis. Deze luxueuze producten zijn ware interieurstukken en gaan perfect op in iedere ruimte.
Om de webshop hierop aan te laten sluiten heeft Company Fuel een volledig op maat gemaakte webshop ontwikkeld die is voorzien van allerlei nuttige hulpmiddelen om de klant te begeleiden. Het leukste is dat wij nog iedere twee weken met Duux om de tafel zitten om de webshop te blijven verbeteren!

Duux case banner
60+Sprintmeetings
5Beschikbare talen
40+Functionaliteiten toegevoegd

Terug naar de basis

Oorspronkelijk was de webshop gebouwd aan de hand van een thema. Dit resulteerde in een langzame website die niet naadloos aansloot op de branding en doelgroep van Duux. Om die reden hebben we besloten om een maatwerk website te bouwen om de ambitieuze groeiplannen van Duux te faciliteren. Hierbij is de nadruk gelegd op een optimale gebruikerservaring door bezoekers van allerlei functionaliteiten te voorzien die helpen bij het vinden van het juiste product.

Duux gelooft in het belang van een schone en gezonde leefomgeving voor iedereen. Veel mensen zijn zich echter niet bewust van de nadelen van een ongezonde luchtkwaliteit en weten niet aan welke symptomen ze deze kunnen herkennen. Om bewustwording te creëren bevat de webshop allerlei handige tools om de gebruiker te informeren over luchtkwaliteit in huis.

Duux Mobile design
Ipad mockup
Computer mockup
Mobile mockup
Laptop nockup

Foto Dennis Wessels

Dennis Wessels

Duux

"Company Fuel is perfect in staat om onze merkidentiteit te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en winstgevende website. Met korte sprints hebben we de website vorig jaar volledig vernieuwd waardoor hij nu beter aansluit op de beleving van Duux en behoeftes van de consument. Ze zijn zeer flexibel en altijd prettig om mee te werken!"


Experts van dit project

Foto Mike Vereijken

Mike Vereijken

Software engineer
Foto Thierry Schout

Thierry Schout

Creative director
Foto Dhani Boesten

Dhani Boesten

UX Designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Neem contact op