Conscious Travel Club

  • 2023
  • Maatwerk reizen webshop

Ga op een unieke 'Retreat' vakantie waarbij ieder detail geregeld is, zodat jij zonder omkijken de mooiste plekken kan bezoeken en ervaren. CTC biedt unieke reizen aan begeleid door experts.

Om de website hierop aan te laten sluiten heeft Company Fuel een volledig op maat gemaakte webshop voor reizen ontwikkeld die is voorzien van allerlei nuttige hulpmiddelen om de klant te begeleiden.

Consious Travel Club website slides
3Unieke reizen
4Reis peilers
1Boeking module
Consious Travel Club mobiel design

Advies op de structuur

Om dit mooie concept te vertalen naar een effectieve webshop, zijn we begonnen met maken van een structuur advies, in de vorm van wireframes. Dit zijn digitale schetsen van de website, waarbij er nog niet naar kleuren, typografie en afbeeldingen gekeken wordt. Hierbij is de nadruk gelegd op een optimale gebruikerservaring door bezoekers te helpen bij het vinden van de juiste reis.

Conscious Travel Club gelooft dat reis ervaringen in staat zijn om je te helpen met persoonlijke groei en ontwikkeling. Hun doel is om een omgeving te creëren waar je tot rust kan komen en jezelf kan verdiepen in nieuwe culturen. Door in kleine groepen te reizen maak je makkelijker connecties met je mede reizigers.

Consious Travel Club Mobile slides
ConConsious Travel Club tablet mockup
Consious Travel Club mobiel close-up
Consious Travel Club Blog
Consious Travel Club Meet the team

Maartje Buitelaar


Experts van dit project

Foto Michel Winkels

Michel Winkels

Business director
Danny Teamfoto

Danny van Vroenhoven

Customer succes manager
Foto Mike Vereijken

Mike Vereijken

Software engineer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Neem contact op