Autorijschool Vrancken

  • 2020
  • Maatwerk website

Bij Autorijschool Vrancken draait het om jou. We maken rijlessen leuk en leerzaam. Je leert niet alleen voor je examen, maar voor je hele leven. Je komt er snel achter dat het geen inspanning, maar ontspanning is.

We hebben de website verbeterd door het design te moderniseren en de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Dit heeft geleid tot een betere gebruikerservaring en meer conversies. De website is nu geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en laadt sneller dan voorheen. Een potentiële rijder kan nu gemakkelijker de informatie vinden die hij of zij nodig heeft.

Autorijschool Vrancken Case study visual
30%Meer conversie
2Talen op de website
35%Meer aanmeldingen
Autorijschool Vrancken auto bestickering

Gericht op de gebruiker

Bij het verbeteren van de website van Autorijschool Vrancken hebben we ons vooral gericht op het optimaliseren van de gebruikerservaring. We hebben ervoor gezorgd dat de website nu beter is ingericht voor de gebruiker, zodat deze gemakkelijker de gewenste informatie kan vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld de navigatiestructuur verbeterd, waardoor bezoekers nu sneller de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben.

Ook hebben we de call-to-actions geoptimaliseerd, zodat deze beter aansluiten bij de behoeften van de gebruiker. Door deze verbeteringen is de website van Autorijschool Vrancken nu niet alleen aantrekkelijker, maar ook gebruiksvriendelijker voor de bezoekers.

Autorijschool Vrancken auto bestickering
Autorijschool Vrancken case visual
Autorijschool Vrancken tablet visual
Autorijschool Vrancken laptop visual

Rob Vrancken


Experts van dit project

Foto Michel Winkels

Michel Winkels

Business director
Foto Thierry Schout

Thierry Schout

Creative director
Foto Dhani Boesten

Dhani Boesten

UX Designer
Foto Mike Vereijken

Mike Vereijken

Software engineer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Contact