Admify

  • 2022
  • Maatwerk website met visuals

Admify is specialist voor de administratie ZZP'ers en MKB'ers. Naast het verwerken van de administratie, adviseren en ondersteunen zij bij vragen waar haar klanten tegenaan lopen. Of het nu gaat over fiscale zaken of bedrijfsadvisering maakt hen niks uit, ze denken graag met je mee.

Om deze expertise en ervaring passend uit te laten stralen richting haar klant heeft Company Fuel een volledig op maat gemaakte website ontwikkeld die aansluiten op de wensen en behoeften van de doelgroep. Om de website een unieke identiteit te geven hebben wij ook ondersteunende visuals op maat gemaakt.

Admify cover visual
30%Meer conversie
10Unieke visuals
35%Meer leads
Admify tablet en mobile design

Admify ontzorgen

Bij Admify draait het, net als bij Company Fuel, om de ondernemer. Daarbij is volledige ontzorging van de klant een groot onderdeel. Aangezien totale ontzorging binnen onze expertise ligt, begrepen we goed wat de klant nodig had en konden we op korte termijn een volledig maatwerk advies geven. Het resultaat was een plan om een website te maken die de gebruiker direct duidelijk maakt dat zij volledig ontzorgd worden bij hun financiële administratie.

Om een passende website met de juiste uitstraling te maken zijn we aan de slag gegaan met ondersteunde visuals voor specifieke onderdelen op de website. Het resultaat zijn diverse illustraties, die zonder dat je de tekst gaat lezen, duidelijk maken wat er in het bijbehorende stukje verteld gaat worden.

Admify mobile design
Admify Laptop visual
Admify website bezoeken mobile
Admify tablet administratie pagina

Mikko Jaarsma

Mikko Jaarsma

admify.nl

Experts van dit project

Foto Michel Winkels

Michel Winkels

Business director
Foto Eric Schout

Eric Schout

Software engineer
Foto Laura Kemperman

Laura Kemperman

Graphic designer

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend sparren met één van onze experts over jouw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Contact